ROUŠKIÁDA

 
 
Před třemi týdny jsem se vrátila z krátké dovolené, kterou jsem strávila ve svém rodišti na Slovensku. Byla jsem překvapena, že na Slovensku se musí v obchodech nosit náhubek - rozuměj roušku. Vešla jsem do jednoho obchodu a za chvíli mne oslovila jedna z prodavaček, že nemám roušku - tak ať si ji vezmu, nebo jdu ven. Prý je za to pokuta 50 euro. Byla jsem velice překvapená. V České republice již od toho upustili. Naštěstí jsem náhubek v kabelce měla, ale říkala jsem, že je to šaškárna, kolosální globální podvod, že přece to již každý ví. Vůbec jsem netušila, že mnoho lidí tomuto humbuku velice věří. Jedna paní, která také nakupovala začala vykládat tak, že se mi zdálo, že slyším hlavní zprávy z TV... Nesnažila jsem se ji přesvědčit o tom, jak obrovitánský komplot to je. Proč někoho přesvědčovat? To nemá cenu. Ať si tomu věří.
Na Slovensku jsem ještě pár koronaaktivistů potkala. Vždyť i já jsem kdysi, za bývalého režimu, byla aktivistka... Jenže tehdy nebyl internet. Veřili jsme jednoduše novinám, televizi, učitelům... Dnešní sluníčkáři a prorežimní koronaaktivisté a vítači, jsou dnes na tom stejně, jako my tehdy. Jen ta propaganda je rafinovanější.
 
 
Minulý týden jsem jela autobusem do města. Na zastávku přišel starý pán, důchodce, a hned začal všem čekajícím vykládat, jaká zákeřná ta potvora koronová je. Divila jsem se tomu, ostatní cestující raději mlčeli, nebo se jen ptali, kam jede. Řekl, že na otočku do Prahy a jedna paní se smála, ať si dá pozor, aby tam na něj ten zákeřný vir neskočil.
Hodně jsem nad tím přemýšlela. U starého pána se dá předpokládat, že informace na internetu nehledá, že je konzument oficiálních zpráv. Najednou mi to došlo. Vždyť tato situace je pro mnohé opravdové dobrodružství! Je to přece zábava - bojovat proti devítihlavému koronadraku, chránit se. Kdo z koho? Já to vyhraji, na mne ta koronová potvora nemá!
Jasně, nikdo z nás pořádnou epidemii, natož pandemii nezažil. Je to něco nového, vzrušujícího. Poslední "pořádná" epidemie se konala v letech 1918 - 1920, údajně zdecimovala cca 5% obyvatel Evropy. Také v Čechách lidé na španělskou chřipku umírali. Dále se do informačního pole hluboce vepsaly strašlivé středověké pandemie, například dýmějového moru, které doslova vylidnili Evropu. To všechno v energeticko-informačním poli stále je. Strach a hrůza z nové pandemie je tedy na místě. Avšak jen pro ty,  kteří bezmyšlenkovitě konzumují oficiální datace z tv a rozhlasu.
"Dívej se na to jako na divadlo." Řekl mi Ježíš na samém začátku koronapodvodu. Přesně. Jen se dívat, jen pozorovat, s nikým se nehádat, nikoho nepřesvědčovat. Pro někoho je to dobrodružství, pro někoho výzva k boji, a pro jiné jednoduše globální podvod  - za účelem zchlazení ekonomiky a nucenou vakcinaci a čipování.