NĚCO TADY SMRDÍ!

 
 
Přesně tohle jsem si řekla před víc jak rokem, když na Slovensku nařídil magorič plošné testování. V této souvislosti mne napadlo, že je tady něco opravdu hóóódně špatně!!! Jak je možné, že se musím nechat testovat jen proto, abych zjistila že jsem nemocná? Vždycky stačil teploměr, bolest v krku a podobné příznaky. No dobře, já vím, existuje něco jako "vironosič" - dříve se říkalo o "bacilonosičích". To jsou lidé, kteří jsou navenek zdraví, ale roznášejí viry... 
Koukněte, co jsem na toto téma napsala v říjnu 2020: www.abundancia.cz/news/jak-na-virus/
Zdálo se mi, že to testování je nesmyslné. Myslím si to pořád. Pomocí testů se začala zavádět diktatura, totalita a apartheid, fašismus non plus ultra... Pak se to vystupňovalo dobrovolně nuceným očičkováním. 
 
 
Na samém začátku této debilní šaškárny jsem tomu také věřila. Přiznávám se dobrovolně a bez mučení. Březen, duben, květen 2020... Šílené zprávy z Číny, uzavření Itálie, hrůzu vyvolající informace a podvržené obrázky či videa. Také my jsme šili a rozdávali náhubky... Velmi brzy však vystrašenost odešla, protože jsem začala používat něco, co fakt nemá každý: ROZUM A LOGICKÉ MYŠLENÍ. Uvědomila jsem si, že toto není způsob, jak s nákazou bojovat. Kdyby našim vládním šaškům šlo o zdraví lidí, dělali by něco úplně jiného. Místo miliard, které vrazili do testů, roušek a jiných nesmyslů, rozdávali by lidem vitamíny, minerály, doplňky stravy a povzbuzovali by lidi, aby se otužovali, cvičili a posilovali svoji imunitu. Podporovali by zdravý životní styl, propagovali by zeleninu a ovoce, pobyt na čerstvém vzduchu, nejlépe v lese...  Dělají pravý opak! Je nesmysl kvůli něčemu, co se dá snadno léčit, likvidovat ekonomiku karanténami, uzavírkami, ničit podnikatele, rodiny, zavírat školy. Účinné léky jsou zatajovány. Jsou levné - na tom nevydělají! Nakupují za miliriadny drahá a neúčinná léčiva, jako například "bamlanivimab". Název toho "léku" je téměř nevyslovitelný. Lidi v nemocnicích neléčili. Lidé umírali. Ne však na virus, se kterým je možné se sandno vypořádat, ale na neposkytování lékařské péče, odkládání operací, a mnoho dalších zákeřností vůči lidem. 
Ve středověku jsme měli hon na čarodějnice. Za fašismu to byl hon na Ži.dy  a ostatní "podlidi". Pouze lidé německé národnosti - árijská rasa - byli nadlidé. Všechno ostatní považovali fašisté za odpad. Dnes máme hon na ZDRAVÉ lidi!!! 
Lidičky, probuďte se! Začněte myslet. Otvřte oči. Toto je šílené divadlo. Nedejte se zabít ani strachem, ani očičkem.